Vesti

KNJIŽARA PČELICA I U BEOGRADU

 

U Beogradu je počela sa radom specijalizovana knjižara Izdavačke kuće Pčelica u Gvozdićevoj ulici br. 4, koja je, pre svega, namenjena deci.
U prizemlju knjižare nalaze se poznate Pčeličine radne sveske za predškolce i osnovce, kao i veliki izbor školskog pribora, edukativnih i kreativnih setova za učenje i zabavu, odabrane igračke, poklončiči, galerijski i dekorativni program. Na spratu vas očekuje veliki izbor Pčeličinih knjiga, kao i reprezentativna izdanja za decu i mlade poznatih izdavača kao što su: Kreativni centar, Evro Book, Laguna, Vulkan i drugi. U specijalno opremljenom kutku knjižare održavaće se promocije, ali deca će i svakodnevno moći da čitaju knjige i učestvuju u raznim edukativnim radionicama. U skladu sa svojim predanim radom na unapređenju i popularisanju književnosti za decu i svojom dobro poznatom postulom Knjige za lepše detinjstvo, Pčelica se i na ovaj način trudi da svoja izdanja učini dostupnijim svojim čitaocima, pa će povodom otvaranja knjižare sve do Nove godine na sva Pčeličina izdanja, izuzev radnih svezaka sa odobrenjem Ministarstva, važiti popust od 30%

U subotu, 23. decembra, u prisustvu kompletnog kolektiva Izdavačke kuće PČELICA i brojnih saradnika i prijatelja, svečano je otvorena prva Pčeličina knjižara u Beogradu.

Dobro došli u knjižaru Pčelica.

 

Arhiva

Nove objave

PČELICA NA 55. MEĐUNARODNOM SAJMU KNJIGA ZA DECU U BOLONJI

Ekipa Pčelice peti put predstavlja srpsko izdavaštvo za decu ...

NAGRADA LOZA ZA EDICIJU VEKOVI SRPSKE PISMENOSTI

PČELICA DOBITNIK NAGRADE "LOZA" ZA EDICIJU VEKOVI SRPSKE PISMENOSTI Na ...

KNJIŽARA PČELICA I U BEOGRADU

  U Beogradu je počela sa radom specijalizovana knjižara Izdavačke ...

PČELICI NAGRADA PRESAD MUDROSTI ZA KOMPLETNU PRODUKCIJU

Laureat 54. Niškog sajma knjiga, koji se održava od ...

PČELICA NA 62. MEĐUNARODNOM BEOGRADSKOM SAJMU

Izdavačka kuća Pčelica je i ove godine bila izlagač ...

Arhiva