Vesti

KNJIŽARA PČELICA I U BEOGRADU

 

U Beogradu je počela sa radom specijalizovana knjižara Izdavačke kuće Pčelica u Gvozdićevoj ulici br. 4, koja je, pre svega, namenjena deci.
U prizemlju knjižare nalaze se poznate Pčeličine radne sveske za predškolce i osnovce, kao i veliki izbor školskog pribora, edukativnih i kreativnih setova za učenje i zabavu, odabrane igračke, poklončiči, galerijski i dekorativni program. Na spratu vas očekuje veliki izbor Pčeličinih knjiga, kao i reprezentativna izdanja za decu i mlade poznatih izdavača kao što su: Kreativni centar, Evro Book, Laguna, Vulkan i drugi. U specijalno opremljenom kutku knjižare održavaće se promocije, ali deca će i svakodnevno moći da čitaju knjige i učestvuju u raznim edukativnim radionicama. U skladu sa svojim predanim radom na unapređenju i popularisanju književnosti za decu i svojom dobro poznatom postulom Knjige za lepše detinjstvo, Pčelica se i na ovaj način trudi da svoja izdanja učini dostupnijim svojim čitaocima, pa će povodom otvaranja knjižare sve do Nove godine na sva Pčeličina izdanja, izuzev radnih svezaka sa odobrenjem Ministarstva, važiti popust od 30%

U subotu, 23. decembra, u prisustvu kompletnog kolektiva Izdavačke kuće PČELICA i brojnih saradnika i prijatelja, svečano je otvorena prva Pčeličina knjižara u Beogradu.

Dobro došli u knjižaru Pčelica.

 

Arhiva

Nove objave

NAGRADA DOBRA SLIKOVNICA ZA MAŠTOVITU ŽIRAFU

Za PČELICU stiže još jedno priznanje: slikovnica MAŠTOVITA ŽIRAFA, ...

I OVE GODINE DOSITEJEVO PERO ZA PČELIČINE AUTORE

Za Nagradu Dositejevo pero, čiji su organizator Prijatelji dece ...

PČELICI NAGRADA GOMIONICA TREĆI PUT

Izdavačka kuća PČELICA ovogodišnji je dobitnik Nagrade Gomionica, koja ...

ROMAN „PLAVA” PREDSTAVLJEN ČAČANSKOJ PUBLICI

U Srednjem holu Doma kulture sinoć je održano književno ...

ČITALAČKI KLUB PČELICE

Svakog ponedeljka od 18.00 časova u knjižari Pčelica u ...

Arhiva