Pričaonica

Aleksandar Čotrić

SMEŠNA KNJIGA, ALI OZBILJNO

Dragi drugari,
Ozbiljno smešna knjiga je smešna, ali ozbiljno. U njoj se nalaze kratke priče, humorne i zabavne, koje govore o svemu što je deci najlepše, najdraže i najbliže – o porodici, drugarima, školi, filmovima, knjigama, društvenim mrežama, slobodnom vremenu, sportu, nestašlucima, simpatijama i prvim ljubavima.
Priče su razigrane, lepršave, lagane i zanimljive. One ne zamaraju, nego odmaraju. Nisu duže od SMS poruka i postova na Fejsbuku i Tviteru. Podsećaju na uspele i duhovite viceve, štoseve, fore i fazone. Brzo se pamte, a dugo se prepričavaju. Ko bude znao da ih ispriča drugima, biće glavni u društvu!
U svakoj ovoj priči ima smeha za tri priče, a taj smeh nam pomaže da se osećamo lepo i lagodno, da budemo vedri, optimistični i dobronamerni. Od svih živih bića, smeje se samo čovek, naravno, kada ima čemu. U ovoj knjizi njeni čitaoci imaju i te kako čemu da se smeju, smeše, smejure, smeškaju i osmehuju. Svaka priča je priča za sebe i sve su povezane istim ili sličnim temama, tako da čine skladnu celinu. Pošto su priče u obliku razgovora, pogodne su za igranje i izvođenje na školskim predstavama i dečjim zabavama. Liče i na strip, i na crtani film u knjizi.
Pričice iz „Ozbiljno smešne knjige“ uče nas da se radujemo životu, detinjstvu i školi i da volimo i poštujemo roditelje, braću, sestre, rodibinu, drugove, prijatelje i poznanike.
„Ozbiljno smešne knjige“ je „lektira“ za mali i veliki odmor, slobodno vreme i raspust. Ova knjiga može da bude i priručnik za zabavljanje društva, prekraćivanje čekanja i suzbijanje dosade.

 

Knjige_pcelica_plus_08

 

Deca-citaju-srp

Deca-citaju-srp
Kako je biti vidget
Crno-bele-knjige

Basne-u-stripu

Basne-u-stripu
Klub-malih-matematicara
Bajke u stripu

Moja-prva-enciklopedija

Moja-prva-enciklopedija

Kad-su-mali-veliki

Kad-su-mali-veliki
Ubedljivo-10-najgorih

Arci-i-Dora-

Arci-i-Dora-