Radne sveske

Koristeći meni na levoj strani, pregledajte naša izdanja u ponudi koja su grupisana po kategorijama i uzrastu. Registrujte se i počnite da punite Vašu internet korpicu pravim izborom knjiga. Prijatna kupovina!

 • Klub malih matematičara

  Klub malih matematičara (4)

  Radne sveske iz ove edicije namenjene su najmlađim ljubiteljima matematike, kako bih ih podstakle da putem crtanja, bojenja i lepljenja, uz pomoć i podršku odraslih, postepeno savladaju osnovne matematičke pojmove i stuču nova matematička znanja.

 • Pčelica u školi

  Pčelica u školi (37)

  Program radnih svezaka za uvežbavanje školskog gradiva i proveru usvojenosti stečenih znanja po važećim nastavnim planovima i programima za mlađe razrede osnovne škole.

 • Pčelica u vrtiću

  Pčelica u vrtiću (4)

  Radne sveske sa interaktivnim sadržajima prilagođene deci predškolskog uzrasta.

 • Školica za mališane

  Školica za mališane (8)

  Nova hit izdanja za mališane. Škrabalica, Slovarica i Brojalica pomoći će najmlađima da upoznaju svet slova i brojeva, dok usput razvijaju motoriku i kreativnost kao i maštovitost.

 • Matematički tobogan

  Matematički tobogan (4)

  MATEMATIČKI TOBOGAN je edicija radnih svezaka iz matematike koje će učenicima biti od velike pomoći za proveru stečenih znanja iz ove oblasti. Svi zadaci su osmišljeni od strane autorki sa dugogodišnjim uspešnim radom u obrazovanju tako da u potpunosti korespondiraju sa školskim gradivom i čine ga primenjivim.

 • Mozgalice

  Mozgalice (2)

  Mozgalice su radne sveske, koje u skladu sa uzrastom kome su namenjene, prate i podstiču razvoj fine motorike, perceptivnih sposobnosti, razvijaju intelektualne sposobnosti putem zadataka koji su osmišljeni tako da podstiču uočavanje veza između pojmova, jačaju pamćenje i koncentraciju, a takođe su u skladu i sa razvojem logičkih operacija.

 • Dečja radionica

  Dečja radionica (4)

  Dečja radionica je edicija tematskih radnih svezaka koje mališanima nude mnoštvo zanimljivih zadataka povezivanja, uočavanja razlika i sličnosti, zaključivanja, docrtavanja i bojenja. Zadaci su svojim sadržajima prilagođeni uzrastima od četiri godine do polaska u školu, podstičući intelektualni razvoj, logičko mišljenje i zaključivanje.

 • Igrom do znanja

  Igrom do znanja (3)

  Edicija namenjena deci mladjeg osnovnoškolskog uzrasta. U tematski grupisanim i bogato ilustrovanim slikovnicama, kroz igru i zabavu, zanimljive zadatke i enigmatiku deca će usvajati nove pojmove i proveravati znanje usvojeno u školi.

 • Knjiga laka za prvaka

  Knjiga laka za prvaka (2)

  U želji da đacima prvacima školske dane učini lepšim i lakšim Pčelica je objavila novu ediciju edukativnih i slikovitih školskih knjiga. One su koncipirane tako da prate nastavni plan i program za prvi razred osnovne škole i pomognu đacima da uspešno i lako savladaju školsko gradivo.

 • Želimo da naučimo

  Želimo da naučimo (8)

  Edukativne radne sveske iz edicije Želimo da naučimo namenjene deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. To su ilustrovane i tekstualne forme sa radnim nalozima za učenje i sticanje znanja i veština iz raznih nastavnih i vannastavnih oblasti.

 • Đački zabavnik

  Đački zabavnik (4)

  Klinci i klinceze, sportisti i balerine, muzičari i folkloraši, karatisti i plesači, ako ste radoznali i kreativni ovo je prava knjiga za vas.