Radne sveske

Koristeći meni na levoj strani, pregledajte naša izdanja u ponudi koja su grupisana po kategorijama i uzrastu. Registrujte se i počnite da punite Vašu internet korpicu pravim izborom knjiga. Prijatna kupovina!

 • Dečja radionica

  Dečja radionica (4)

  Dečja radionica je edicija tematskih radnih svezaka koje mališanima nude mnoštvo zanimljivih zadataka povezivanja, uočavanja razlika i sličnosti, zaključivanja, docrtavanja i bojenja. Zadaci su svojim sadržajima prilagođeni uzrastima od četiri godine do polaska u školu, podstičući intelektualni razvoj, logičko mišljenje i zaključivanje.

 • Igrom do znanja

  Igrom do znanja (3)

  Edicija je namenjena deci mlađeg osnovnoškolskog uzrasta. Kroz igru i zabavu, zanimljive zadatke i enigmatiku deca će usvajati nove pojmove i proveravati znanje usvojeno u školi.

 • Klub malih matematičara

  Klub malih matematičara (4)

  Radne sveske iz ove edicije namenjene su najmlađim ljubiteljima matematike, kako bih ih podstakle da putem crtanja, bojenja i lepljenja, uz pomoć i podršku odraslih, postepeno savladaju osnovne matematičke pojmove i stuču nova matematička znanja.

 • Knjiga laka za prvaka

  Knjiga laka za prvaka (2)

  U želji da đacima prvacima školske dane učini lepšim i lakšim Pčelica je objavila novu ediciju edukativnih i slikovitih školskih knjiga. One su koncipirane tako da prate nastavni plan i program za prvi razred osnovne škole i pomognu đacima da uspešno i lako savladaju školsko gradivo.

 • Matematički tobogan

  Matematički tobogan (4)

  MATEMATIČKI TOBOGAN je edicija radnih svezaka iz matematike koje će učenicima biti od velike pomoći za proveru stečenih znanja iz ove oblasti. Svi zadaci su osmišljeni od strane autorki sa dugogodišnjim uspešnim radom u obrazovanju tako da u potpunosti korespondiraju sa školskim gradivom i čine ga primenjivim.

 • Matematičko sazvežđe

  Matematičko sazvežđe (2)

  Edicija „Matematičko sazvežđe” sa radnim sveskama za prva četiri razreda osnovne škole predstavlja metodički razrađene i klasifikovane zadatke po tematskim oblastima, nivoima težine vežbanja i provere znanja. Za svaki pređeni nivo dobija se određen broj zvezdica čime se simbolično kompletira postignuće u vidu matematičkog sazvežđa.

 • Mozgalice

  Mozgalice (3)

  Mozgalice su radne sveske, koje u skladu sa uzrastom kome su namenjene, prate i podstiču razvoj fine motorike, perceptivnih sposobnosti, razvijaju intelektualne sposobnosti putem zadataka koji su osmišljeni tako da podstiču uočavanje veza između pojmova, jačaju pamćenje i koncentraciju, a takođe su u skladu i sa razvojem logičkih operacija.

 • Pčelica u školi

  Pčelica u školi (33)

  Program radnih svezaka za uvežbavanje školskog gradiva i proveru usvojenosti stečenih znanja po važećim nastavnim planovima i programima za mlađe razrede osnovne škole.

 • Pčelica u vrtiću

  Pčelica u vrtiću (4)

  Radne sveske sa interaktivnim sadržajima prilagođene deci predškolskog uzrasta.

 • Pravopisne vežbanke

  Pravopisne vežbanke (4)

  Pravopisne vežbanke pomoći će učenicima mlađih razreda osnovne škole da nauče, provežbaju i utvrde osnovna pravopisna pravila. Tematski podeljene u 4 radne sveske ‒ Veliko slovo, Rečce li i ne, Upravni govor i Rečenični znaci ‒ ove Pravopisne vežbanke, pored osnovnih pravila pravopisa sadrže i brojne zadatke za vežbu, uz pomoć kojih če učenici lako savladati osnovna pravila pravopisa.

 • Školica za mališane

  Školica za mališane (8)

  Nova hit izdanja za mališane. Škrabalica, Slovarica i Brojalica pomoći će najmlađima da upoznaju svet slova i brojeva, dok usput razvijaju motoriku i kreativnost kao i maštovitost.

 • Zbirka zadataka iz matematike

  Zbirka zadataka iz matematike (4)

  Zbirke zadataka iz matematike od I do IV namenjene su utvrđivanju i primeni stečenog znanja, nakon obrade na času i uvežbavanja obrađenih matematičkih sadržaja u radnim sveskama.

 • Želimo da naučimo

  Želimo da naučimo (8)

  Edukativne radne sveske iz edicije Želimo da naučimo namenjene deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. To su ilustrovane i tekstualne forme sa radnim nalozima za učenje i sticanje znanja i veština iz raznih nastavnih i vannastavnih oblasti.

 • Đački zabavnik

  Đački zabavnik (4)

  Klinci i klinceze, sportisti i balerine, muzičari i folkloraši, karatisti i plesači, ako ste radoznali i kreativni ovo je prava knjiga za vas.

 • Gramatičke vežbanke

  Gramatičke vežbanke (4)

  Serijal radnih svezaka iz edicije Gramatičke vežbanke namenjen je učenicima mlađih razreda osnovne škole. Uz pomoć 4 tematski podeljene radne sveske – Vrste reči 1, Vrste reči 2, Služba reči u rečenici i Vrste rečenica – učenici će naučiti i utvrditi osnovna gramatička pravila srpskog jezika.

 • Pametan kao pčela

  Pametan kao pčela (6)

  Edicija radnih svezaka Pametan kao pčela kroz različite oblike aktivnosti namenjene mališanima uzrasta od 3 do 5 godina pozitivno utiče na njihovu finu motoriku, koordinaciju oka i ruke, preciznost, izoštravanje percepcije, uočavanje delova i njihove veze unutar celine. Sve aktivnosti su podeljene u četiri tematske radne sveske: Bojenje po modelu, Od tačke do tačke, Isto i različito i Lavirinti.