Kreativna zabava

Koristeći meni na levoj strani, pregledajte naša izdanja u ponudi koja su grupisana po kategorijama i uzrastu. Registrujte se i počnite da punite Vašu internet korpicu pravim izborom knjiga. Prijatna kupovina!

 • Dnevnici i leksikoni

  Dnevnici i leksikoni (5)

  Knjiga zaista može biti najbolji prijatelj! Dnevnici i leksikoni su uvek aktuelni, jer omogućavaju čuvanje uspomena i intimnih misli. Tako oni ne samo da postaju najbolji prijatelji dece, nego i vredna riznica uspomena za budućnost.

 • Knjige lepilice

  Knjige lepilice (4)

  Interaktivne radne sveske u formi slikovnica sa stikerima, uz pomoć kojih će mališani, uz igru, lako savladati osnovne pojmove o brojevima, bojama, oblicima i naučiti slova.

 • Knjige razonode

  Knjige razonode (2)

  Mozgalice, skrivalice, lavirinti, logicki zadaci, nalepnice i jos mnogo zanimljivih aktivnosti za razonodu malih decaka i devojcica.

 • Knjige sa maketama

  Knjige sa maketama (3)

  Edicija Knjige sa maketama predstavlja seriju informativnih i kreativnih knjiga o istoriji automobilizma, vazduhoplovstva i graditeljstva. Svaka pojedinačna knjiga se sastoji od informativnog dela za kolekcionare i dela sa elementima za sklapanje maketa automobila, aviona i znamenitosti.

 • Modni studio

  Modni studio (3)

  Devojčice, spremite se da napravite svoje prve korake u svet mode i modnog dizajna. Tematske knjige ove edicije uz više od 300 nalepnica i uz posebne stranice za samostalno kreiranje modela i tkanina od svake devojčice mogu napraviti malog modnog dizajnera. Mnoštvo različitih stilova i modnih predloga zadovoljiće različita interesovanja i ukuse, ali i pokrenuti maštu i kreativnost.

 • Specijalni koferčići

  Specijalni koferčići (3)

  Pčeličini koferčići za devojčice i dečake u kojima će uživati svako dete sadrže izbor od pet Pčeličinih slikovnica, bojanki i crtanki.

 • Zalepi i oboj

  Zalepi i oboj (5)

  Pred vama su bojanke kakve do sada niste videli: svaka bojanka kombinuje upotrebu stikera sa bojenjem i zanimljivim pratećim tekstovima. Šest tema: Zmajevi, Vile, Životinje, Farma, Pirati i Venčanja - prilagođene su različitim interesovanjima dečaka i devojčica.