Enciklopedije i priručnici

Koristeći meni na levoj strani, pregledajte naša izdanja u ponudi koja su grupisana po kategorijama i uzrastu. Registrujte se i počnite da punite Vašu internet korpicu pravim izborom knjiga. Prijatna kupovina!

 • Čudesna planeta

  Čudesna planeta (3)

  Edicija ilustrovanih knjiga enciklopedijskog karaktera Čudesna planeta ima cilj da obnovi bogatu tradiciju naučnopopularne literature i da kod mladih čitalaca razvije ljubav prema eruditivnosti, upoznavanju sveta koji nas okružuje, mističnih i neobjašnjivih pojava u njemu, ali i najvećih dostignuća ljudskog uma koji su, s jedne strane, unapredili život na našoj planeti, a s druge ga ugrozile, često nesvesne posledica.

 • Galerija velikana

  Galerija velikana (6)

  Edicija GALERIJA VELIKANA je zbirka ilustrovanih enciklopedija o velikanima koji su ostavili neizbrisiv trag u nauci, istoriji, geografiji, umetnosti i pronalazaštvu. Tematski je organizovana u knjige koje zasebno sadrže priče o njihovim životima i najvažnijim dostignućima. Osmišljene su tako da ih mogu čitati i razumeti deca i mladi, a odraslima će služiti kao zanimljiv podsetnik i enciklopedijski pregled.

 • Moja prva enciklopedija

  Moja prva enciklopedija (6)

  „Moja prva enciklopedijaˮ je edicija bogato ilustrovanih enciklopedija koje deci nude osnovne informacije iz različitih naučnih oblasti. Svaka knjiga ove edicije pored naučnih istina, koje su saopštene na deci prilagođen način, donosi mnoštvo zanimljivosti koje motivišu na dalje istraživanje i produbljivanje znanja. Ilustracije nisu dekorativnog tipa, već na demonstrativan i očigledan način predstavljaju pojašnjenje i dopunu teksta.

 • Moj prvi atlas

  Moj prvi atlas (1)

  Informiši se! Zabavi se! Nauči kroz igru! Omot atlasa se pretvara u veliku geografsku kartu sveta, koja omogućava preglednost i lako snalaženje. Pored toga, na omotu se nalaze i zastave svih zemalja sveta. Geografija će uz ovaj atlas za decu postati prava zabava i uživanje.

 • Navigatori

  Navigatori (8)

  NAVIGATORI su nova serija enciklopedija za mlade. Saznajte najbitnije činjenice - brzo! Uz zapanjujuće trodimenzionalne slike Navigatori vas vode na uzbudljivu avanturu kroz najnovije i najneverovatnije informacije. Ovi vrhunski vizuelni priručnici pružaju čitaocima i internet linkove ka najznačajnijim i najnovijim informacijama o svemiru, planeti Zemlji, tehnologiji, životinjskom svetu i dr.

 • Pitanja i odgovori

  Pitanja i odgovori (12)

  Pitanja i odgovori su bogato ilustrovane enciklopedije namenjene najmlađim čitaocima. U njima se mogu pronaći brojna zanimljiva pitanja i odgovori o najrazličitijim temama koje mališane interesuju u periodu od četiri godine do polaska u školu.

 • Moj mali priručnik

  Moj mali priručnik (4)

  Ova edicija obuhvata četiri kreativna priručnika za izvođenje eksperimenata iz različitih oblasti. Kroz eksperimentisanje, deca će se upoznati sa pojmovima iz ekologije, naučnim otkrićima, planetom Zemljom i kreacijama raznih naroda sveta.