Bojanke i crtanke

Koristeći meni na levoj strani, pregledajte naša izdanja u ponudi koja su grupisana po kategorijama i uzrastu. Registrujte se i počnite da punite Vašu internet korpicu pravim izborom knjiga. Prijatna kupovina!

 • Bojanke za najmlađe

  Bojanke za najmlađe (8)

  Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. Svaka bojanka sadrži dvanaest jednostavnih tematskih ilustracija sa umanjenim obojenim modelima koji će mališane podstaći da prepoznaju i razlikuju boje i oblike. Bojenjem će se kod dece jačati pažnja, razvijati koordinacija očiju i ruku i negovati urednost i preciznost.

 • Crtamo korak po korak

  Crtamo korak po korak (10)

  Crtanke iz ove edicije namenjene su predškolcima i mlađim osnovcima. Izaberite jednu od osam tematski grupisanih crtanki, uz pomoć kojih će vaše dete učiti da crta bića i predmete kroz šest jednostavnih koraka. Uz zabavu i igru, dete će razvijati kreativnost, motoričke sposobnosti i sticati osnovna likovna umeća.

 • Crtanke

  Crtanke (2)

  Ova nova hit edicija kreativnih crtanki, navešće dečake da traže pomoć od devojčica i devojčice da traže pomoć od dečaka kako bi docrtali započeto, iako je razdvojena na "Crtanka za dečake" i "Crtanka za devojčice". Kupite vašim mališanima i omogućite im da dodatno razviju motoričke sposobnosti, pojačaju koncentraciju, unaprede zapažanje, i podstaknu maštu i kreativnost.

 • Hajde da bojimo

  Hajde da bojimo (12)

  Bojanke iz ove edicije namenjene su deci predškolskog uzrasta. Svaka bojanka sadrži dvanaest tematskih ilustracija za bojenje. Bojanke će pomoći razvoj vizuelnih i motoričkih sposobnosti deteta. Korišćenjem pribora za bojenje dete će razvijati urednost i preciznost, a bojenje će imati važnu ulogu u pripremi za početno pisanje.

 • Moja prva bojanka

  Moja prva bojanka (8)

  Svaka bojanka sadrži dvanaest jednostavnih tematskih ilustracija i dvanaest nalepnica, koje predstavljaju modele za bojenje. Namenjene su mališanima i pogodne za: Jačanje pažnje i koncentracije; Razvoj koordinacije očiju i ruku; Negovanje urednosti i preciznosti

 • Učimo da crtamo

  Učimo da crtamo (4)

  Ove zanimljive crtanke sa tvrdokoričenim stranama sadrže modele za crtanje u četiri jednostavna koraka. Uz svaku crtanku dobija se i specijalan antitoksični flomaster koji se briše bilo kakvom mekom tkaninom, tako da deca mogu crtati i brisati svoje crteže, sve dok ne budu savršeni. Crtanke su namenjene mališanima od 3 do 5 godina, koji tek uče da crtaju.