pcelica_prava_3.png         Info servis: 032 348 252

E-mail: office@pcelica.rs

Dobro došli - Gost (Ulaz) U korpi (0) Ukupno 0,00 rsd

Kategorija: Radne Sveske

Koristeći meni na levoj strani, pregledajte naša izdanja u ponudi koja su grupisana po kategorijama i uzrastu. Registrujte se i počnite da punite Vašu internet korpicu pravim izborom knjiga. Prijatna kupovina!

 • Dečja radionica
  Dečja radionica (4)

  Dečja radionica je edicija tematskih radnih svezaka koje mališanima nude mnoštvo zanimljivih zadataka povezivanja, uočavanja razlika i sličnosti, zaključivanja, docrtavanja i bojenja. Zadaci su svojim sadržajima prilagođeni uzrastima od četiri godine do polaska u školu, podstičući intelektualni razvoj, logičko mišljenje i zaključivanje.  

 • Mozgalice
  Mozgalice (2)

  Mozgalice su radne sveske, koje u skladu sa uzrastom kome su namenjene, prate i podstiču razvoj fine motorike, perceptivnih sposobnosti, razvijaju intelektualne sposobnosti putem zadataka koji su osmišljeni tako da podstiču uočavanje veza između pojmova, jačaju pamćenje i koncentraciju, a takođe su u skladu i sa razvojem logičkih operacija.

 • Školica za mališane
  Školica za mališane (8)

  Nova hit izdanja za mališane. Škrabalica, Slovarica i Brojalica pomoći će najmlađima da upoznaju svet slova i brojeva, dok usput razvijaju motoriku i kreativnost kao i maštovitost.

 • Matematički tobogan
  Matematički tobogan (2)

  MATEMATIČKI TOBOGAN je edicija radnih svezaka iz matematike koje će učenicima biti od velike pomoći za proveru stečenih znanja iz ove oblasti. Svi zadaci su osmišljeni od strane autorki sa dugogodišnjim uspešnim radom u obrazovanju tako da u potpunosti korespondiraju sa školskim gradivom i čine ga primenjivim.

 • Pčelica u vrtiću
  Pčelica u vrtiću (4)

  Radne sveske sa interaktivnim sadržajima prilagođene deci predškolskog uzrasta.

 • Pčelica u školi
  Pčelica u školi (33)

  Program radnih svezaka za uvežbavanje školskog gradiva i proveru usvojenosti stečenih znanja po važećim nastavnim planovima i programima za mlađe razrede osnovne škole.

 • Želimo da naučimo
  Želimo da naučimo (8)

  Edukativne radne sveske iz edicije Želimo da naučimo namenjene deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. To su ilustrovane i tekstualne forme sa radnim nalozima za učenje i sticanje znanja i veština iz raznih nastavnih i vannastavnih oblasti. 

 • Knjiga laka za prvaka
  Knjiga laka za prvaka (2)

  U želji da đacima prvacima školske dane učini lepšim i lakšim Pčelica je objavila novu ediciju edukativnih i slikovitih školskih knjiga. One su koncipirane tako da prate nastavni plan i program za prvi razred osnovne škole i pomognu đacima da uspešno i lako savladaju školsko gradivo.

 • Đački zabavnik
  Đački zabavnik (4)

  Klinci i klinceze, sportisti i balerine, muzičari i folkloraši, karatisti i plesači, ako ste radoznali i kreativni ovo je prava knjiga za vas.

 • Igrom do znanja
  Igrom do znanja (3)

  Edicija namenjena deci mladjeg osnovnoškolskog uzrasta. U tematski grupisanim i bogato ilustrovanim slikovnicama, kroz igru i zabavu, zanimljive zadatke i enigmatiku deca će usvajati nove pojmove i proveravati znanje usvojeno u školi.

Page 1/10, Total items count: 10    15 / 45 / 90  items per page