pcelica_prava_3.png         Info servis: 032 348 252

E-mail: office@pcelica.rs

Dobro došli - Gost (Ulaz) U korpi (0) Ukupno 0,00 rsd

Kategorija: Radne Sveske

Koristeći meni na levoj strani, pregledajte naša izdanja u ponudi koja su grupisana po kategorijama i uzrastu. Registrujte se i počnite da punite Vašu internet korpicu pravim izborom knjiga. Prijatna kupovina!

 • Mozgalice
  Mozgalice (2)

  Mozgalice su radne sveske, koje u skladu sa uzrastom kome su namenjene, prate i podstiču razvoj fine motorike, perceptivnih sposobnosti, razvijaju intelektualne sposobnosti putem zadataka koji su osmišljeni tako da podstiču uočavanje veza između pojmova, jačaju pamćenje i koncentraciju, a takođe su u skladu i sa razvojem logičkih operacija.

 • Školica za mališane
  Školica za mališane (8)

  Nova hit izdanja za mališane. Škrabalica, Slovarica i Brojalica pomoći će najmlađima da upoznaju svet slova i brojeva, dok usput razvijaju motoriku i kreativnost kao i maštovitost.

 • Matematički tobogan
  Matematički tobogan (2)

 • Pčelica u vrtiću
  Pčelica u vrtiću (3)

  Radne sveske sa interaktivnim sadržajima prilagođene deci predškolskog uzrasta.

 • Pčelica u školi
  Pčelica u školi (31)

  Program radnih svezaka za uvežbavanje školskog gradiva i proveru usvojenosti stečenih znanja po važećim nastavnim planovima i programima za mlađe razrede osnovne škole.

 • Želimo da naučimo
  Želimo da naučimo (7)

  Edukativne radne sveske iz edicije Želimo da naučimo namenjene deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. To su ilustrovane i tekstualne forme sa radnim nalozima za učenje i sticanje znanja i veština iz raznih nastavnih i vannastavnih oblasti. 

 • Knjiga laka za prvaka
  Knjiga laka za prvaka (2)

  U želji da đacima prvacima školske dane učini lepšim i lakšim Pčelica je objavila novu ediciju edukativnih i slikovitih školskih knjiga. One su koncipirane tako da prate nastavni plan i program za prvi razred osnovne škole i pomognu đacima da uspešno i lako savladaju školsko gradivo.

 • Đački zabavnik
  Đački zabavnik (2)

  Klinci i klinceze, sportisti i balerine, muzičari i folkloraši, karatisti i plesači, ako ste radoznali i kreativni ovo je prava knjiga za vas.

 • Igrom do znanja
  Igrom do znanja (2)

  Edicija namenjena deci mladjeg osnovnoškolskog uzrasta. U tematski grupisanim i bogato ilustrovanim slikovnicama, kroz igru i zabavu, zanimljive zadatke i enigmatiku deca će usvajati nove pojmove i proveravati znanje usvojeno u školi.

Page 1/9, Total items count: 9    15 / 45 / 90  items per page